حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان که مدتی است در جلسات هفتگی هیات محبین اهلبیت در شهر مقدس قم، بحث «قدرت اجتماعی» را دنبال میکند، در سخنرانی این هفته خود ضمن اشاره به اهانتهای اخیر به ساحت مقدس ائمۀ رضوی(ع) و به ویژه امام هادی(ع) با بیان اینکه پایههای قدرت اجتماعی شیعه و «ولایت فقیه» در زمان امام هادی(ع) تثبیت شد، گفت: اهانت به امام هادی(ع) میتواند یک اهانت استراتژیک محسوب شود، چون ایشان معارف شیعی را تبدیل به قدرت اجتماعی کرد.
فکر و فرهنگ شیعه قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به قدرت اجتماعی و سیاسی دارد
راز اسلام سیاسی امام(ره) این بود که فکر و فرهنگ شیعی، قدرت سیاسی به همراه میآورد
پایههای قدرت اجتماعی شیعه و «ولایت فقیه» در زمان امام هادی(ع) تثبیت شد
قبلاً صرف ذکر یاحسین که گفته میشد، موجب بقاء یاد حسین(ع) بود و مفید و ضروری بود. ولی امروز دیگر مطمئنیم یاحسین عالمگیر شده است. امروز باید مواظب باشیم یاحسین ما را تحریف نکنند، بیخاصیت نکنند. نمیشود کسی امام حسین(ع) و حضرت زهرا(س) را قبول داشته باشد ولی در مورد امام رضا(ع) و امام هادی(ع) کوتاه بیاید! همۀشان را باید با هم داشته باشیم.
«و اللَّه اسلام تمامش سياست است. اسلام را بد معرّفى كردهاند.»(صحيفه امام/ج1/ص270) همچنین میفرمایند: «اسلام دين سياست است قبل از اينكه دين معنويات باشد»(صحيفه امام/ج6/ص 467)
•میتوان گفت بحث مرجعیت تقلید و بحث نیابت از امام زمان(ع) به صورت نایب عام، که تبلور نهایی و تکامل یافتهاش مسألۀ ولایت فقیه است، بهصورت جدّی در زمان امام هادی(ع) پایهگذاری شد و پایههای ولایت فقیه در زمان ایشان تثبیت گردید. درست است که امام صادق(ع) شاگردان بسیاری داشتند و موج اقبال به امام صادق(ع) فراوان بوده است اما نهادینه شدنِ جریان وکالت و نیابت، در زمان امام صادق(ع) نبوده است، بلکه این جریان در زمان امام هادی(ع) به اوج خود رسید و تثبیت شد.....
روزی خدمت علامه حسن زاده بودم و در مورد تعابیری همچون «قائد ولی وفی»، «رائد سائس وفی»، «مصداق بارز نرفع درجات من یشاء» و «دادار عالم و آدم همواره سالار و سرورم را سالم و مسرور دارد» و... که ایشان برای مقام معظم رهبری به کار بردهاند، گفتوگو و سؤال کردم. چرا که آن زمان برخی نتوانستند این ستایشها را تحمل کنند. ایشان فرمودند: این عناوین بسیار خوب و بجا بود.
حجتالاسلام حسن رمضانی از شاگردان علامه
نامه ای که آیت ا... العظمی بهجت(ره) به حضرت آقا نوشتند....
امام(ره) به حضرت آیت ا... خامنهای فرموده بودند که از آقای بهجت استفاده کنید. ایشان هم نامهای مینویسند و به حاج آقا مصباح میدهند که این را شما لطف کنید و به آقای بهجت بدهید.
البته آن طور که من اطلاع دارم، حاج آقا برای ثبت این مکاتبات حساس شرط میگذارند که من به شرطی نامه رسانی میکنم که نامه را ببینم و نسخهای هم کپی کنم و نگه دارم.
حضرت آقا هم به دلیل علاقه خاصی که به آیت ا... مصباح داشتند، قبول میکنند. ظاهرا حضرت آقا تقاضای دستورالعمل داشتند که آیت ا... مصباح میآوردند و آیت ا... بهجت هم در پاسخ در مواقعی خودشان مینوشتند و در مواقعی هم به حاج آقا میفرمودند که این موارد را بنویسید و به ایشان تحویل بدهید...
تا این که امام از دنیا رفتند، یادم است ما مشهد بودیم که حاج آقا مصباح برای بیعت با آقا به تهران آمده بودند و از آنجا هم به مشهد آمدند. ما خدمتشان رسیدیم و از اوضاع پرسیدیم. حاج آقا فرمودند که برای بیعت خدمت آقا رفته بودم ولی خدا را شکر دست خالی نرفتم، چون آیت ا... بهجت یک نامه چهار صفحهای برای حضرت آقا که تازه رهبر شده بودند، نوشتند.
شروع نامه هم این بود که بنده انتصاب حضرتعالی را به سمت مقام ولایت و رهبری تبریک عرض میکنم.... بعد آقا به آیت ا... مصباح فرموده بودند که تا حالا خیلیها از مردم و مسؤولین با من بیعت کردند ولی هیچ کدام دلم را آرام نکرد که من در این جایگاه باید باشم یا نه؛ الا این نامه که خیالم را راحت کرد. چون میدانم ایشان اصلا بر مبنایی که دیگران ممکن است بنویسند و حرف بزنند، نمینویسند و صحبت نمیکنند.
آن بچه ها در اطاعت پذیری از امام، وسط معبر کپ نکردند، بیایید در وسط معبر ظهور كپ نكنيم. حضرت آقا ميگويد که ما در پیچ مهم تاریخ قرار گرفته ایم، در وسط معبر قبل از ظهوریم. آنها هشت سال آتش جنگ را دست گرفتند و سرد شد، قطعاً یک عده آتش داغ این جنگ نرم را دست میگیرند و سرد خواهد شد و و ظهور محقق خواهد شد. تنور ظهور گرم خواهد شد. آنهایی که می خواهند در این مسیر قدم بردارند باید تقوایشان تقوای قبل ظهور باشد.
فرمانده گردان به من میگفت: در عالم رویا امام زمان گفت لیست را به من بده، زیر بعضی از اسم ها خط قرمز کشید، زیر هر کدام که خط قرمز کشید، شهید شد. هر صبح لیست مومنین به ارباب ارائه خواهد شد، آیا ما شیعه های امام عصر هستیم یا نیستیم؟ مهم این است که در قالو بلی، بله شل گفتی یا سفت؟ شهدا سفت به امام بله گفتند، در این صورت قطعاً عنایت خدا به این بله بیشتر خواهد شد، تو بايد لوکوموتیو ران خوبی باشی، سوزن بان یکی دیگر است، زور زیادی نزن، دم سوزن بان را ببین، امام دم کدخدا را دید و دل همه را چاپید، کدخدای همه این دل ها امام عصر است.
آیندهپژوهان آمریکایی ایران در سال 2035 را یک ابرقدرت تعریف کردهاند
وی با اشاره به همین ترندگذاری در آمریکا، افزود: در همین ترند گذاری که توسط مهمترین مراکز آیندهپژوهی آمریکا بررسی شده برای سالهای 2013 بدهیهای مالی درنظر گرفته شده و همینها نیز برای سال 2035 معتقدند که ایران به دلیل شتاب پیشرفت و جهشداری که دارد میتواند به ابرقدرت تبدیل شود.
مدیر مرکز مطالعات استراتژیک بدون مرز با بیان اینکه چنین ترندگذاریهایی در ایران به دلیل نبود جزئیات لازم تا یک دهه دیگر ممکن نیست، تاکید کرد: راه میانبر ما برای ارائه نقشه مدیریت جهان و مدیریت امیدوارکننده ایران، این است که ببینیم رهبری که نائب منجی عالم بشریت است و میداند میخواهد به کجا برود چه جریان و مسیری را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه ترندگذاریهای مقام معظم رهبری قابل اجراست، افزود: مدیریت باثبات بیش از دو دههای مقام معظم رهبری این امکان را به ما داده است که بتوانیم از این ترندگذاری استفاده کنیم.
عباسی البته هر ثباتی را ضروری ندانست و تاکید کرد: هم جوامع غیرثابت چون ایتالیا، یونان و ... نمیتوانند رهبری داشته باشند و هم مدیریت ثابت غیردینامیک مانند عربستان نمیتوانند عملیاتی برخورد کنند بلکه ایران به دلیل داشتن ضریب بالای گردش نخبگان و مدیریت ثابت دینامیک این امکان را دارد.
وی با اشاره به ضریب بالای گردش نخبگان و حجم زیاد جابجایی مدیران در ایران آن را نکتهای مثبت قلمداد کرد و افزود: این امر ضریب آموزش مدیران را بالا میبرد و این به علاوه وجود رهبری در جایگاه فوق استراتژیک موجب شده این ثبات دینامیک را ایجاد کند.
مدیریت حکومت ولایت فقیه در دانشگاههای غربی در حال مدلسازی است
متوکل در اثر یک بیماری در آستان مرگ قرار گرفته بود. با توصیه پزشکی ایشان (امام هادی علیه السلام) مشکل متوکل برطرف می شود و مادرش مبلغ 10 هزار دینار به حضرت تقدیم می کند ...
امام هادی در طول دوران امامتشان با ۶ نفر از خلفاء عباسی معاصر بودند: معتصم عباسی (م ۲۲۷ ه ) واثق(م ۲۳۲ ه ) متوکل(م ۲۴۷ ه ) منتصر (م ۲۴۸ ه ) مستعین(م ۲۵۱ ه ) معتز (م ۲۵۵ ه ) که در این میان دوران متوکل عباسی هم به لحاظ طول زمان و هم به لحاظ ثبات حکومت عباسی دارای جایگاه خاصی است.
می دانیم که متوکل دشمنی خاصی با اهل بیت علیهم السلام داشته است و به ویژه نسبت به امیرالمومنین بی ادبی می کرده است. اساسا تبعید امام هادی علیه السلام از مدینه به سامرا و تحت نظر قراردادن ایشان در آن جا از اقدامات متوکل برای کنترل حضرت قلمداد میشود. شواهد بسیاری بر این مدعی است، از جمله تصریح سبط ابن جوزی بر این مطلب. او از قول دانشمندان تاریخ نقل می کند که متوکل به یحیی بن هرثمة گفت: ( اذهب الی المدینة و انظر فی حاله و اشخصه الینا ).....
جابر از اصحاب سرّ امام محمد باقر(ع) است که هفتادهزار حدیث از امام خویش از حفظ بود که بخشی از آن احادیث جزو اسرار الهی بود....
چون صبح شد، به خاطر احترام و بزرگداشت جابر به نزدش رفتم. با شگفتی تمام دیدم از خانه اش بیرون آمده و به سوی من می آید اما مانند کودکان تعدادی مهره استخوانی و قاب که با آن بازی می کنند به گردن انداخته و بر یک چوب نی سوار شده و دیوانه وار می گوید:
اجد منصور بن جمهور
امیرا غیر مامور
«منصور بن جمهور را فرماندهی می بینم که فرمانبردار نیست.»
و اشعاری از این قبیل می خواند. او به من نگاه کرد و من هم به او. او به من چیزی نگفت و من هم با او حرفی نزدم. هنگامی که این شاگرد بزرگ امام باقر و دانشمند برجسته را در چنین حالی دیدم، دلم به حالش سوخت و گریه کردم. کودکان و سایر مردم به اطراف ما جمع شدند. جابر به همراه کودکان جست و خیز می کرد و به میدان بزرگ کوفه (رحبه) آمد. مردم به همدیگر می گفتند:
امام صادق علیه السلام میفرماید: من همیشه رختخواب پدرم را آماده میکردم و منتظر میماندم تا بیاید و به بستر رود، سپس خودم میخوابیدم. در یکی از شبها، آن بزرگوار تأخیر کرد، (نگران شدم) به مسجد رفتم. مردم، همه رفته بودند. پدرم را در حال سجده دیدم، نالهاش را شنیدم که به خدا عرض میکرد: «سُبحانکَ اللهمَّ انتَ رَبّی حَقّاً حَقّا، سَجَدتُ لکَ یا رَبِّ تَعَبُّداً وَ رِقّاً ... ؛
خداوندا تو منزّهی! تو به حق، پروردگار من میباشی! از روی خضوع و بندگی تو را سجده میکنم، خدایا! عملی ضعیف (و اندک) دارم، تو آن را برایم دو چندان کن، خداوندا! در آن روز که بندگانت را برمیانگیزی مرا از عذاب خود مصون بدار! توبهام را بپذیر که همانا تو توبهپذیر مهربانی!» (1)
امام صادق علیه السلام میفرماید:
«اِذا اکثَرَ العَبدُ مِنَ الاستِغفارِ رُفِعَت صَحیفَتُهُ وَ هِیَ یَتَلَألاُ (2) ؛ هر گاه بندهای زیاد استغفار کند نامه عملش را در حالی که میدرخشد به آسمان بالا میبرند.»
- چه بسا شخص حريص بر امري از امور دنيا ، که بدان دست يافته و باعث نافرجامي و بدبختي او گرديده است ، و چه بسا کسي که براي امري از امور آخرت کراهت داشته و بدان رسيده ، ولي به وسيله آن سعادتمند گرديده است . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص (166)
2- تو را به پنج چيز سفارش مي کنم : اگر مورد ستم واقع شدي ستم مکن ، اگر به تو خيانت کردند خيانت مکن ، اگر تکذيبت کردند خشمگين مشو ، اگر مدحت کنند شاد مشو ، و اگر نکوهشت کنند ، بيتابي مکن . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص (167)
3- سخن نيک را از هر کسي ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گيريد . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص (170)
4- چيزي با چيزي نياميخته است که بهتر از حلم با علم باشد . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص(172)
5- نهايت کمال ، فهم در دين و صبر بر مصيبت ، و اندازه گيري در خرج زندگاني است . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص(172)
هر که خوش نيت باشد ، روزي اش افزايش مي يابد . بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 75، ص (175)
از آن حضرت ميپرسيدند : جدت لباس كهنه و كم ارزش ميپوشيد , تو چرا لباس فاخر بر تن ميكنى ؟ پاسخ ميداد : مقتضاى تقواى جدم و فرماندارى آن روز , كه محرومان و فقرا و تهيدستان زيادبودند , چنان بود .
من اگر آن لباس بپوشم در اين انقلاب افكار , نميتوانم تعظيم شعائر دين كنم .
امام پنجم ( ع ) بسيار گشاده رو و با مؤمنان و دوستان خوش برخورد بود .
با همه اصحاب مصافحه ميكرد و ديگران را نيز بدين كار تشويق ميفرمود .
در ضمن سخنانش ميفرمود : مصافحه كردن كدورتهاى درونى را از بين ميبرد و گناهان دوطرف - همچون برگ درختان در فصل خزان - ميريزد ....
خدمت مرحوم آیت الله پهلوانی رحمه الله بودم. ایشان گفتند: از این شعر چه میفهمی؟
هر که ترسد زملال، اندوه عشقش نه حلال
سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش
آن را یادداشت کردم. دو روز بعد خدمتشان رسیدم و گفتم: گویا این شعر میخواهد بگوید که عافیت طلبها به اندوه عشق مبتلا نمیشوند، بر خلاف آنان که درد عشق را به جان میخرند.
مصداق « سر ما و قدمش» کسی مانند حضرت عباس سلام الله علیه است که وقتی امام حسین علیه السلام به بالین او رسید، سر مبارکش متلاشی بود. « فَفَلَقَ هامَّتُهُ» چنان با عمود آهنین به فرق آقا زده بودند، که سر مبارک کاملاً شکافته بود و مصداق «لب ما و دهنش» کسی مانند علی اکبر سلام الله علیه است که امام حسین علیه السلام هنگامی که به بالینش رسید لب روی لبهایش گذاشت تا جانش کمی آرام گیرد.
وجود حضرت زهرا سلام الله علیها، پاره ی وجود پيامبر و استمرار او در مقام اسوه حسنه است؛ تا جايي که امام زمان روحی فداه آن حضرت را الگو و اسوه نيکوي زندگاني خويش معرفي مي نمايد:
همانا در (سيرة) دختر رسول خدا براي من، الگويي شايسته وجود دارد. (3)
سه صفت است كه هر كه يكي از آنها در او نيست سگ بر او شرف دارد : تقواييكه وي را از محرمات خدا مانع شود ، يا حلمي كه به وسيله آن جهالت جاهلي را دفع نمايد ، يا اخلاق نيكي كه به وسيله آن با مردم زندگي كند .
ثلاث خلال من لم يكن فيه واحدة منهن كان الكلب خيرا منه : ورع يحجزه عن محارمالله عز وجل أو حلم يرد به جهل جاهل أو حسن خلق يعيش به في الناس .
اما ماجراي صدور حکم ارتداد براي يک شهروند ايراني از سوي امام خميني(س) از اين قرار بود که در همزمان با "روز مادر" سال 1367، رادیوی جمهوری اسلامی ایران در سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا(س) طی برنامهای زنده از مخاطبینش سؤال میکند الگوی شما به عنوان زن ایرانی کیست؟ به رغم نام بردن اکثر پاسخ دهندگان از حضرت فاطمه عليهاالسلام به عنوان الگو، یکی از مخاطبان از "اوشین" به عنوان الگویش نام میبرد و در پاسخ به گوینده که میپرسد فاطمه چرا الگوی شما نیست میگوید: «حضرت زهرا مال هزار و 400 سال پیش است. ما یک الگوی امروزی میخواهیم...»
امام خمینی(س) تنها ساعاتي پس از پخش این مصاحبه و اطلاع از پخش زنده اين برنامه از آنتن صدا و سيما، در نامهای خطاب به محمد هاشمی، رئيس وقت اين سازمان که بدون استفاده از واژگان محترمانهاي چون "جناب" و "محترم" و "با تشکر" و "موفق باشيد" و... نوشته شده بود، رأساً عامل پخش برنامه را اخراج کرده و حکم تعزير و اعدام اين گونه نگاشتند:
وقتی از طلبهای سؤال می کنند امام حسن علیهالسلام میدانست این کاسه دارای سم است یا نه، در جواب می ماند برای این است که درسش را نخوانده است. اگر او می فهمید علم غیب فوقالحجه است و کاربرد فقهی ندارد میگفت امام حسن علیهالسلام یقینا میدانست این کاسه سم دارد....
زمان حضور پيامبر يا امام معصوم (علیهم السلام)، همگان بايد از ایشان اطاعت كنند؛ امّا، وليّ فقيه كه معصوم نيست تا هرچيزي كه گفت ديگران بدون كم و كاست بپذيرند؟ آیه شریفه «شاورهم في الأمر» در نظريه ولايت فقيه چه جايگاهي دارد؟
مظاهر خودنمایی و بد حجابی، آثار مخرب و ماندگاری بر اخلاق و جامعه خواهد داشت
در سالروز ميلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها بانوي حيا و پاكدامني،حسينيه امام خميني، سيراب از فضائل و مناقب كوثر نبوي شد، رهبر معظم انقلاب اسلامي در اين ديدار با تبريك روز تاريخي و فراموش نشدني ولادت حضرت زهرا سلام الله عليها و گراميداشت تقارن اين روز با تولد امام خميني (ره)، ابعاد مختلف زندگي حضرت فاطمه زهرا را الگوي جامعي از فضائل معرفي و خاطرنشان كردند: نام گذاري امروز به نام روز زن، درسهاي جاودانه اي براي همه خصوصاً بانوان و زنان كشور اسلامي ما دارد تا با آراستن خود به زيور تقوا، عفاف، دانش، شجاعت، ايستادگي، تربيت صحيح فرزند، و اهميت دادن به خانواده، در راه و مسير حضرت زهرا (س) حركت كنند.
بسماللهالرّحمنالرّحيم
تبريك عرض ميكنيم اين روز بزرگ را، اين روز تاريخى و فراموش نشدنى در تاريخ را؛ ولادت زهراى اطهر را - كه بحمدالله مصادف است با ولادت رهبر محبوب ما، امام ما، پيشواى ما (رضوان و رحمت خدا بر او) - به همهى شما برادران عزيز، خواهران عزيز، مداحان اهلبيت و ستايشگران فضيلتهاى بارز و برجستهى در برترين آفريدگان الهى....
ولو کان الحسن شخصا لکان فاطمة بل هی اعظم . ان فاطمة ابنتی خیر اهل الارض عنصرا و شرفا و کرما .
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند :
اگر تمامی حسن و کمالات در شخصی تجسم یابد هر آینه او فاطمه خواهد بود ، بلکه فاطمه از تمامی حسن و کمال بالاتر است . به درستی که دخترم فاطمه ، از نظر شرافت و کرامت بهترین اهل زمین است . فرائد السمطین جلد ۲ صفحه ۶۸ .
امام علی ابن محمد النقی الهادی، امام دهم شیعیان، در نیمه ذی الحجه ۲۱۲ هجری در مدینه متولد و در سوم رجب ۲۵۴ به شهادت رسید. آن امام همام در زمان زندگی و امامت خود چندین خلیفه عباسی را درک کرد و از ناحیه آنان ستم های فراوان متحمل شد. در زمان متوکل عباسی، که بیشتر دوره امامت آن حضرت در زمان او بود، امام هادی از مدینه به سامراء آورده، و در کنار پادگانی نظامی سکنا داده شد و تا پایان عمر در آن مکان اقامت داشت.
ابن جوزی، عالم بزرگ اهل سنت، می نویسد: روزی از امام هادی(ع) نزد متوکل، که نسبت به سایر خلفای عباسی سفاک تر بود، سعایت کرده گفتند او در خانه خود اسلحه و ادوات جنگ جمع کرده درصدد قیام علیه حکومت عباسی است. متوکل گروهی از سربازان خود را به منزل امام فرستاد تا شبانه منزل او را بازرسی کنند. آنان در خانه حضرت هیچ اسلحه ای نیافتند و مشاهده کردند که امام روی زمین نشسته، مشغول عبادت است. پس حضرت را با همان حال نزد متوکل بردند و وضعیت را گزارش دادند.
متوکل چون امام را دید او را احترام کرده نزد خود نشاند و جام شرابی را که در دست داشت به او تعارف کرد. امام سوگند یاد کرد که گوشت و خون من با چنین چیزی آمیخته نشده است، مرا معاف دار. متوکل اصرار نکرد به امام عرض کرد: شعری بخوان! امام فرمود: من کم شعر از بر دارم. متوکل اصرار کرد که باید بخوانی و امام شعری خواند که اشک متوکل و اطرافیانش را جاری ساخت:
رییس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی با استناد به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: مصحف فاطمه(س) وجود عینی دارد و سمبلیک و رمزی نیست. اندازه آن 3 برابر قرآن است و اکنون نزد امام زمان (عج) نگهداری میشود.
در اين بسته به آثار حوزهي دين و انديشه پرداختهايم و سعی كردهايم بهترين و جدیدترین آثار مربوط به مباحث ولايت فقيه، عرفان اسلامي، تفسير و علوم قرآني و اصول عقائد را در اختيار قرار دهيم:
هرانسان زمانی که متولدمی شودمانند یک الماسی است که تراش نخورده است.ممکن است به دست شیطان بیفتد و آنجا تراش بخورد. ممکن است به دست امام زمان (علیه السلام) بیفتد و آنجا تراش بخورد...
روضه امالبنین از زبان شهید مطهری/سخنرانی و روضه خوانی مومنی/شعرخوانی علیانسانی درمحضر رهبر انقلاب/روضه و نوحه کریمی
امروز مصادف است با سیزدهم جمادی الثانی سالروز رحلت حضرت ام البنین سلاماللهعلیها همسر بزرگوار امیرالمومنین علیهالسلام و مادر حضرت عباس علیهالسلام، بانویی که در میان شیعیان جايگاهى ويژه دارد و موالیان و محبان اهل بیت علیهم السلام بواسطه ابراز ادبش به اهل بیت علیهم السلام، اسوه ای شد برای شیعیان و از همه بالاتر پسرش عباس.
اگر شهادت هنر مردان خداست، پرورش چهار شهید کربلا در دامن یک مادر هنرمندی بزرگتر را می طلبد و ام البنین این مقام را از آن خود کرده است. این مادر شهیدان، پارههاى جگر خود را خالصانه در راه خدا و برای استوارى دين حق تقديم کرد و خم به ابرو نیاورد تا فقط برای حسین فاطمه نوحه سرایی کند. و بی سبب نیست که شیعیان به هنگام سختيها و درماندگيها، اين مادر فداكار را شفيع خود قرار مىدهند.
در سوگ این اسوه ادب و به بهانه ابراز ارادت به ساحت مقدس مولا امیر المومنین و قمر هاشمیان حضرت عباس بن علی علیهم السلام و همچنین حضرت امالبنین علیهاسلام پیشکشی تقدیم آن بزرگواران میکنیم، باشد که زیارت قبرشان در دنیا و شفاعتشان در عقبی نصیبمان گردد....
آقاي بهجت گفتند:ولایت آقا روحالله اینها را میکشاند/ اگر روی اصول لغزیدید، بگویید لغزیدم! اصول را خراب نکنید
چند روز قبل از انتخابات دور نخست مجلس نهم بود که حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی در میان جمع پرشوری از جوانان انقلابي جبهه پایداری حاضر شد. سخنان دلنشین و پرطنین او بر دلها مینشست. آقاتهرانی از ماجراهاي مدرسه حقاني گفت و اختلافات آن زمان مدرسه بر سر پايداري و يا اغماض در قبال شريعتي و از خاطرات نگفتهاش با شهید مصطفی ردانی پور. می گفت بحثها همان بحثهای چندین سال پیش است و هر بار امتحان ها تکرار میشود، اين سنت الهي است،ميگفت پايداري بر اصول را با هيچ چيز عوض نكنيد. متن سخنرانی را به نقل از نشریه "اصولگرا" در ادامه می خوانید:
... ما با مرحوم شهید مصطفی ردانی هممحلهای بودیم. آقامصطفی يكسال بعد از بنده طلبه شد. وقتی آقامصطفی به مدرسه حقانی آمد، خیلی زبر و زرنگ و آتشی بود. توی اصفهان معمولاً بعد از نماز توی مساجد جلسه میگذاشت و به بهانه تعلیم قرآن و نهجالبلاغه حرفهای سیاسی هم میزد و به من هم میگفت بیا. من هم یک مقدار تند حرف میزدم. یک بار گفتند شما را میگیرند و فرار کردیم. البته در مدرسه حقانی هر شب فراری بودیم، چون میریختند توی مدرسه و قربة الی الله از دَم تا دُم، همه را میزدند! اینکه میخواستند چه کسی را ببرند، بحث بعدی بود، اما کتک را همه میخوردند، هفتهای یکی دو بار یا نهایتاً دو هفته یک بار مأموران توی مدرسه حقانی میریختند. من تقریباً همه مسافرخانههای قم را بلد بودم، چون...
حجت الاسلام محمد علی حیدری استاد برجسته سطوح عالی حوزه علمیه، در یادداشتی تحقیقی، به عقاید عجیب مطهری پیرامون جوان انتقاد از معصوم پاسخد داد.
به گزارش رجانیوز، انتقاد حجت الاسلام پناهیان از رویکرد علی مطهری نسبت به ولی فقیه در دور اول انتخابات مجلس، در همایش جبهه پایداری موجب شد تا بر مبنای این انتقاد نامههای سرگشادهای میان حجت الاسلام پناهیان و علی مطهری رد و بدل شود. نامههایی که صرف نظر از ادبیات نامتناسب علی مطهری در آن خطاب به پناهیان، بیانگر برخی عقاید غلطت و خطرناک این نماینده مجلس که این روزها نیز در تکاپو برای ورود مجدد به مجلس است بود....
این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میكند كه بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیتالله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را كسی نشناخت جز امام زمان(عج). این بیانات علامه را باید در کنار نامهی ایشان به فرزند خود گذاشت.....................
شکر ،خدارا که درپناه حسینم(ع)،گیتی ازاین خوبتر،پناه ندارد...........................
....هرکسی با شمع رخسارت به وجهی عشق باخت/ زان میان پروانه را در اضطراب انداختی / گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما / سایه دولت بر این کنج خراب انداختی.../
اللّهم عجّل لولیّک الفرج........
...با عرض سلام و تحیّت خدمت شما بازدید کننده گرامی به اطلاع می رساند که
"""برنامه ی هفتگی هیئت کربلا (محمدشهر- عباس آباد - کرج ) به شرح ذیل می باشد: پنجشنبه شب ها ساعت21 با مداحی " حاج رحمــــــــان نـوازنـــــــی "/ جمعــــــــه ها ساعت 7 صبح قــــرائت دعای ندبه توسط آقای محمــــــد بازوبنــــــــدی و شــــرح آن توسط شیخ انصــــــــاری ...ضمنا مراسماتی که بصورت مناسبتی برگزار می گردد از طریق سامانه پیام کوتاه به اطلاع عموم بزرگواران می رسد.
سامانه پیام کوتـــــــــاه این هیئت نیز با شماره 30008191000002 پل ارتباطی بین ما و شما می باشد.لطفا نقدها و پیشنهاد های خود را و همچنین پیامک های مهـــــــــدوی و دلنوشته هایتان را جهت انعکاس در این تارنما برای ما ارسال نمایید.ضمنا جهت عضویت در این سامانه عبارت * یازهرا * را به شماره فوق پیامک نمایید. التماس دعا.